• Betonplaten - De Groot-Willemse

  • 1

Betonplaten

Betonplaten zijn een onmisbaar element voor de agrarische wereld, de industrie en de petrochemie. We staan er misschien niet zo vaak bij stil. Maar de vloeren waar we ons op bewegen moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden. Dit geld in het bijzonder voor betonplaten. Dat deze sterk moeten zijn zal u niet verbazen, maar daar houdt het niet mee op. Dat ze sterk moeten zijn is slechts één punt. Als het gaat om deze platen, het aanbod daarvan en een zeer vakkundige legging is de juiste partner goud waard. Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, voor het vakkundig leggen van betonplaten zijn wij uw partner.

De Groot-Willemse betonplaatlegbedrijf Meerkerk.

Niet alleen de platen, maar ook het leggen daarvan verzorgen wij voor u. Wij bieden u meerwaarde over ieder aspect van onze dienstverlening. Daarnaast opereren wij landelijk. Om welke reden u ook op zoek bent naar deze platen en de legging ervan, wij regelen het voor u.

De vele mogelijkheden als het gaat om betonplaten

Ook als het gaat om betonplaten moet u voldoende keuze hebben. Niet alleen in de afmetingen, maar ook in de toepasbaarheid. Die keuze heeft u bij ons. Een voorbeeld hiervan is de keuze tussen een glad en een ruw oppervlakte. Een gladde bovenzijde is natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld een plas waar vaak gereden wordt met vorkheftrucks, palletwagens en dergelijke. Zeer geschikt dus voor opslaghuizen en soortgelijke. Een ruwe afwerking daarentegen is ideaal voor bijvoorbeeld een veehouder. De ruwe ondergrond voorkomt dat het vee uitglijd en geeft extra houvast. Er zijn natuurlijk wel meer toepassingen denkbaar waar een ruwe of juiste gladde oppervlak uitkomst biedt.

Dat de betonplaten moeten voldoen aan uw wensen is één. Maar ook het leggen ervan moet op vakkundige wijze gebeuren. Daarom maken wij gebruik van zeer moderne apparatuur om u een volkomen egaal resultaat te bieden. Dit aan de hand van lasers. Wij bieden u een totaalpakket. Dit betekent dat we veel meer voor u kunnen betekenen dan alleen het leggen van deze platen. Onze dienstverlening strekt zich uit over diverse, maar relevante vlakken. Zo kunt u bij ons terecht voor keer- en sleufsilowanden en grondwerk. Vooral het grondwerk is uitgebreid. Dit kan het leggen van een riool betekenen, het egaliseren van grond en diverse straatwerkzaamheden.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij zijn al actief sinds 2006. Wat ons onderscheidend maakt is dat we gespecialiseerd zijn in onze dienstverlening. Als het gaat om het leggen van betonplaten dan maken wij gebruik van de laatste technieken. Naast laserapparatuur voor een egale aanleg maken we ook gebruik van een vacuümsysteem. Hiermee kunnen wij de platen snel en effectief voor u leggen.

Wij zijn VCA * 2008 // 5.1 gecertificeerd. We werken dus veilig en efficiënt. In principe is onze gehele dienstverlening maatwerk. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.


Betonplaten Betonplaten Betonplaten
Betonplaten | De Groot-Willemse betonplaatlegbedrijf Meerkerk
VCA-gecertificeerd. VCA* 2008/5.1

Contact Informatie

Weverwijk 16, 4245 KW Leerbroek
06-51415567
0183-353086
info@degroot-willemse.nl

© 2017 Betonplaten | De Groot-Willemse betonplaatlegbedrijf Meerkerk ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA